David en Victoria tekenen bij Netflix.

Brits power couple, hij een grote sportster, zij een succes modeontwerpster, samen razend succesvolle ondernemers én vier fotogenieke kinderen in alle leeftijden – het was een kwestie van wachten tot de Beckhams hun eigen realityshow zouden krijgen, toch?

Article continues after the ad

Het stel heeft een contract van krap 18 miljoen euro getekend bij Netflix 'voor een exclusief inkijkje in hun leven'.  De serie heeft meer de opbouw van een documentairereeks dan het fly-on-the-wall gevoel van de Kardashians en draait vooral om de carrière van David: hoe hij begon, hoe hij Victoria leerde kennen en hoe hij tegenwoordig zijn tijd verdeelt tussen Londen en Miami.

De familie van David heeft zo'n beetje alles bewaard, van de allereerste knipsels tot oude verjaardagsbeelden en er zijn ook 'hilarische inkijkjes in de eerste dates van David en Victoria.' Volgens insiders is David zo aardig als hij lijkt en is Victoria veel slimmer en meer ad rem dan de meeste mensen denken. Ook hun kinderen Brooklyn (21), Romeo (18), Cruz (15) en Harper (9) komen aan het woord over hun ouders en hun leven. De serie zal begin 2022 uitkomen.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in