Op 16 juli is het na bijna twee jaar volle zalen, meer dan 600 voorstellingen en ruim 800.000 bezoekers afgelopen voor de musical The Bodyguard. Voor wie dol is op de filmklassieker, de meeslepende muziek van Whitney Houston én de waanzinnige vertolking van de rol van deze legendarische zangeres door Romy Monteiro is de musical een absolute must see. Is het er nog niet van gekomen? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je.

Lees ook
Recensie: The Bodyguard, de musical

Gratis, zei je?
Wie nú via Nouveau kaartjes koopt voor dit nostalgische, muzikale spektakel in het Beatrix Theater in Utrecht, krijgt iedere tweede kaart namelijk volledig cadeau. Zo wordt het een uitje dat je haast niet kúnt weigeren. Wat je overigens ook helemaal niet moet willen, vinden wij. Nu verlenging helaas écht niet meer mogelijk is voor zonder twijfel de beste theaterproductie van de afgelopen twee jaar, moet je deze áller- állerlaatste kans met beide handen aangrijpen.

Wereldhits
The Bodyguard, die het bekende verhaal vertelt van een wereldster die verliefd wordt op haar bodyguard, sleepte maar liefst drie Musical Awards in de wacht. Snappen we helemaal, want beschikkend over een waanzinnige sterrencast en de heerlijkste meezingers en -swingers van Whitney, zoals haar wereldhits I will always love you en I wanna dance with somebody, is The Bodyguard een unieke productie zoals je die niet vaak zult zien.

Article continues after the ad

It's a date!
Pak de agenda erbij en zorg dat je een gaatje vindt vóór of uiterlijk op 16 juli. Geniet voor het laatst van Romy Monteiro en April Darby, die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron, en Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van de sexy bodyguard Frank Farmer. Feel the heat with somebody en boek hier je tickets nu het nog kan!

Klik hier voor de speciale aanbieding waarmee je iedere twee kaart volledig cadeau krijgt!