'Pure sex', zo omschrijft Christian Louboutin zijn schoenen. De Franse designer denkt nooit na over comfort tijdens het ontwerpproces. Het resultaat is vaak een spektakel van een schoenen. Een greep uit het werk van Louboutin is binnenkort te bewonderen in Parijs. 

Een goede reden om volgend jaar naar de Franse hoofdstad te gaan dus.

Article continues after the ad

De speciale 

Wat de expositie extra bijzonder maakt? Er worden schoenen getoond die nog nooit eerder een voet hebben gezien. Het zijn exemplaren die de winkel niet gehaald hebben, maar wel in het persoonlijke archief van de designer 'wonen'.

Exclusief

Het was geen makkie voor Louboutin om deze exclusieve expositie samen te stellen. Hij heeft namelijk een ontelbaar aantal schoenen. Maar het is gelukt. We kunnen alvast verklappen dat twee 'beroemdheden' te zien zijn: de Pigalle en de Décolleté.

De expositie is vanaf 20 februari 2020 (tot en met 28 juli) te zien in het Palais de la Porte Dorée in Parijs. Klik hier voor meer informatie. 

Bron: Palais de la Porte Dorée Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in