Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Erik Frenken wint prestigieuze modeprijs, zijn muze? Zijn knappe vrouw Brigitte Tellier (47)

Erik Frenken heeft de prestigieuze prijs het Prins Bernhard Cultuurfonds Mode Stipendium gewonnen, oftewel de grootste modeprijs van Nederland. Frenken krijgt een wisseltrofee (die hij mag overnemen van de vorige winnaar Bas Kosters) en een geldbedrag van 50.000 euro. Hiermee kan hij zich zowel z...

Erik Frenken wint prestigieuze modeprijs, zijn muze? Zijn knappe vrouw Brigitte Tellier (47)

Erik Frenken heeft de prestigieuze prijs het Prins Bernhard Cultuurfonds Mode Stipendium gewonnen, oftewel de grootste modeprijs van Nederland. Frenken krijgt een wisseltrofee (die hij mag overnemen van de vorige winnaar Bas Kosters) en een geldbedrag van 50.000 euro. Hiermee kan hij zich zowel zakelijk als artistiek verder ontwikkelen. 

Het is alweer zeven jaar geleden dat de ontwerper een belangrijke prijs kreeg. De 42-jarige Hagenaar is dan ook enorm blij met het winnen van het Prins Bernhard Cultuurfonds Mode Stipendium. Hij ontving woensdagavond de trofee in het NewWerktheater in Amsterdam.



"Ik ben helemaal opnieuw begonnen, dan is het fijn om op deze manier erkenning voor je werk te krijgen. Ik ben hier erg dankbaar voor,’’ zo vertelt hij aan het AD.