Een pop-up store met gouden randje

More content below the advertising

Pop-up

Ter gelegenheid van haar nieuwe WorkWear collectie en het eenjarig bestaan viert kledingmerk CVRD feest. Natuurlijk geheel in CVRD stijl, want op zo’n bijzondere locatie hebben wij nog geen pop-up boutique gezien. Van 29 september tot en met 2 oktober 2016 opent CVRD haar deuren op een elegante plek: een rijksmonument uit 1678 gelegen in de prestigieuze Gouden Bocht aan de Amsterdamse Herengracht compleet met historische stijlkamers en een eigen stadspark. Dit is het duurste pand van Amsterdam. Chic meets chic.

Pop-up

Tijdens dit pop up event wordt de nieuwe collectie gepresenteerd. Reken op elegante klassiekers zoals een camel coat, tweed mantelpakjes en tijdeloze pantalons.  Voor advies over ieders ideale silhouet en garderode zullen er een fashionstylist en kleermaker aanwezig zijn. De aankopen van €100,- of meer ontvangen een limited edition CVRD tas.

CVRD (uitgesproken als 'covered', wat bedekt betekend) is een modemerk dat draait om stijl, persoonlijke schoonheid en uitstraling. Bij CVRD zijn er weinig tot geen korte rokjes of diepe decolletés te zien – zij geloven in tijdloze stijl. De collectie is opgebouwd uit perfecte klassiekers die ruimte laten aan de persoonlijkheid van degene die ze draagt. Iedere vrouw kan met CVRD haar eigen look creëren.

Van 29 september tot en met 2 oktober is de pop-up boutique geopend van kledingmerk CVRD in het duurste pand van Amsterdam aan de Herengracht 518.

De Duitse modekoning Karl Lagerfeld is overleden. De hoofdontwerper van het Chanel is 85 jaar oud geworden. 

Volgens Franse media voelde Lagerfeld zich al enige tijd niet goed. Begin dit jaar wat hij voor het eerst in 36 jaar afwezig bij de presentatie van de nieuwe Chanel-collectie.

More content below the advertising

Traditioneel kwam hij aan het einde van de show ergens in de enorme set tevoorschijn om alle aanwezigen te bedanken.

In plaats daarvan moesten de aanwezige modeliefhebbers het doen met Lagerfelds rechterhand Virginie Viard (hier rechts op archieffoto).

Zij nam toen namens Lagerfeld het applaus voor de voorjaarscollectie in ontvangst. Volgens een woordvoerder van het modehuis was Lagerfeld moe en liet hij daarom verstek gaan.

Lees ook: De wereld van Chanel door de ogen van Karl Lagerfeld

Lagerfeld werd geboren in 1933 in Hamburg en vestigde zich begin jaren vijftig in Parijs. Daar groeide hij uit tot een van de belangrijkste en meest toonaangevende couturiers ooit.

Reactie Chanel op overlijden Karl Lagerfeld:

"Lagerfeld was zijn tijd vooruit, wat enorm heeft bijgedragen aan het wereldwijde succes van het Huis Chanel'', verklaarde algemeen directeur Alain Wertheimer. "Niet alleen ik heb een vriend verloren, wij allen hebben een buitengewoon creatieve geest verloren.''

Hier vertelt hij over zijn Fall/Wintercollectie 2018/2019, één van de laatste van zijn hand.

Bron: NU.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Na Parijs en Londen trekt de voltallige mode-karavaan deze week naar Milaan. En hoewel we dól zijn op alle modeweken, is die van Milaan met shows van Gucci, Fendi, Prada en Armani een toonbeeld van stijl en klasse. Déze fall/wintercollecties wil je niet missen.

Het belooft een waar spektakel te worden, want een aantal shows zijn weer op bijzondere locaties. Op Nouveau.nl lees je er alles over!

More content below the advertising

MFW woensdag 20 februari

15:00: Gucci. Ze vertrokken spoorslags van de London fashion Week om deze show in de stijgers te zetten.

 

MFW donderdag 21 februari

Wat ons betreft dé dag om er even goed voor te gaan zitten.

  • 09:30: Max Mara
  • 10:30: Emporio Armani
  • 12:30: Fendi
  • 18:30: Prada

MFW vrijdag 22 februari

19:00: Versace. Altijd een drukbezocht evenement met heel veel bekende gezichten.

MFW zaterdag 23 februari

  • 09:30: Salvatore Ferragamo
  • 12:30 Roberto Cavalli
  • 20:00: Giorgio Armani

Natuurlijk is er deze week nog véél meer te zien op de catwalks van Milaan. Dat belooft wat!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in