Wie zegt dat het bloggen en vloggen alleen iets voor de huidige generatie is? Er zijn ook vijftigers en zestigers met gevoel voor stijl die de prachtigste plaatjes delen met de wereld via Instagram of snapchat. Wij zetten er een aantal voor je op een rij. 

1. Accidental Icon
Te beginnen met een 'oude bekende' waar we al eerder over schreven: de Amerikaanse altijd al hip geklede Lyn Slater, docent aan de universiteit van Fordham (New York). De 63-jarige vrouw houdt alles bij via haar blog Accidental Icon

 

2. Bag and a Beret
De 53-jarige Mel Kobayashi deelt via Bag and a Beret graag haar modetips. Ze kleedt zich heerlijk jeugdig en heeft lak aan alle (mode)regeltjes. En we moeten zeggen, met zo'n 18.000 volgers doet ze het best goed!

 

3. La lettre d'Ines
Dat de 59-jarige Française Ines De La Fressange gevoel voor stijl heeft, moge duidelijk zijn. Het ex-fotomodel bezoekt zo'n beetje alle modeshow ter wereld, is goed bevriend met Karl Lagerfeld en draagt de meest geweldige designerkleding. Dat alles deelt ze via La lettre d'Ines. Volgers op de teller: zo'n 204.000!

 

repost @tagwalk #interview #stupidgirl picture @benoitpeverelli for @rogervivier #handbag #vivbow hair @delphinecourteillehair #makeup @lydiapujolsmakeup

Een bericht gedeeld door Ines de la Fressange (@inesdelafressangeofficial) op

 

4. Not Dead Yet Style
Zestigplusser Patti Gibbons is dol op vintage, dat is duidelijk te zien op haar blog Not Dead Yet Style. Ze houdt van casual en geeft een eigen twist aan de modetrends. Aantal volgers: 4000.

 

5. Senior Style Bible
Dorrie Jacobsen is tachtig jaar, maar haar gevoel voor mode en stijl is ze nooit kwijtgeraakt. Ze deelt haar tips en tricks via Senior Style Bible. Aantal volgers op de teller: meer dan 18.000!

 

 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan