Wie zegt dat het bloggen en vloggen alleen iets voor de huidige generatie is? Er zijn ook vijftigers en zestigers met gevoel voor stijl die de prachtigste plaatjes delen met de wereld via Instagram of snapchat. Wij zetten er een aantal voor je op een rij. 

1. Accidental Icon
Te beginnen met een 'oude bekende' waar we al eerder over schreven: de Amerikaanse altijd al hip geklede Lyn Slater, docent aan de universiteit van Fordham (New York). De 63-jarige vrouw houdt alles bij via haar blog Accidental Icon

More content below the advertising

 

2. Bag and a Beret
De 53-jarige Mel Kobayashi deelt via Bag and a Beret graag haar modetips. Ze kleedt zich heerlijk jeugdig en heeft lak aan alle (mode)regeltjes. En we moeten zeggen, met zo'n 18.000 volgers doet ze het best goed!

 

3. La lettre d'Ines
Dat de 59-jarige Française Ines De La Fressange gevoel voor stijl heeft, moge duidelijk zijn. Het ex-fotomodel bezoekt zo'n beetje alle modeshow ter wereld, is goed bevriend met Karl Lagerfeld en draagt de meest geweldige designerkleding. Dat alles deelt ze via La lettre d'Ines. Volgers op de teller: zo'n 204.000!

 

repost @tagwalk #interview #stupidgirl picture @benoitpeverelli for @rogervivier #handbag #vivbow hair @delphinecourteillehair #makeup @lydiapujolsmakeup

Een bericht gedeeld door Ines de la Fressange (@inesdelafressangeofficial) op

 

4. Not Dead Yet Style
Zestigplusser Patti Gibbons is dol op vintage, dat is duidelijk te zien op haar blog Not Dead Yet Style. Ze houdt van casual en geeft een eigen twist aan de modetrends. Aantal volgers: 4000.

 

5. Senior Style Bible
Dorrie Jacobsen is tachtig jaar, maar haar gevoel voor mode en stijl is ze nooit kwijtgeraakt. Ze deelt haar tips en tricks via Senior Style Bible. Aantal volgers op de teller: meer dan 18.000!

 

 

Na Parijs en Londen trekt de voltallige mode-karavaan deze week naar Milaan. En hoewel we dól zijn op alle modeweken, is die van Milaan met shows van Gucci, Fendi, Prada en Armani een toonbeeld van stijl en klasse. Déze fall/wintercollecties wil je niet missen.

Het belooft een waar spektakel te worden, want een aantal shows zijn weer op bijzondere locaties. Op Nouveau.nl lees je er alles over!

More content below the advertising

MFW woensdag 20 februari

15:00: Gucci. Ze vertrokken spoorslags van de London fashion Week om deze show in de stijgers te zetten.

 

MFW donderdag 21 februari

Wat ons betreft dé dag om er even goed voor te gaan zitten.

  • 09:30: Max Mara
  • 10:30: Emporio Armani
  • 12:30: Fendi
  • 18:30: Prada

MFW vrijdag 22 februari

19:00: Versace. Altijd een drukbezocht evenement met heel veel bekende gezichten.

MFW zaterdag 23 februari

  • 09:30: Salvatore Ferragamo
  • 12:30 Roberto Cavalli
  • 20:00: Giorgio Armani

Natuurlijk is er deze week nog véél meer te zien op de catwalks van Milaan. Dat belooft wat!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Vivienne Westwood heeft zondag haar modeshow tijdens de London Fashion Week getransformeerd tot protest.

De Britse modeontwerpster en activist liet modellen allerlei boodschappen uitdragen.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Green Peace - mutual support with Vivienne Westwood

Een bericht gedeeld door Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) op

Zo kwamen onder andere het milieu en Brexit aan bod.

Zelf ging ze ook de straat op.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in