Archie, Meghan en Desmond Tutu
Archie, Meghan en Desmond Tutu

De hertog en hertogin bepalen graag zélf hoe ze in beeld komen.

Niemand die zal ontkennen – de hertogin van Sussex zelf al helemaal niet -  dat Meghan een béétje een controlfreak is. Hoewel Harry en zij een fulltime social mediamanager in dienst hebben, bemoeit ze zich in hoge mate met wat er online wordt gezet op het Instagramaccount van de Sussex'jes.

Dat werd al duidelijk door de manier waarop Baby Archie aan de wereld (en de Queen, in een huiselijk vestje) werd gepresenteerd…

Article continues after the ad

…waarna er een teaser-campaign van start ging waarbij er af en toe een glimp…

…van het jongetje op te vangen was.

En dat is hun goed recht: Archie zal als gewoon burger door het leven gaan, ze zijn nergens toe verplicht (al leeft het publiek uiteraard wel dolgraag met hen mee).


De invloed van Meghan was ook eerder al duidelijk, voor wie de stijl en het beeld vergeleek met haar inmiddels offline gehaalde eigen Insta-voor-Harry en haar voormalig lifestyle-site The Tig: Meghan vindt Instagram enig en een ideaal medium om zelf te bepalen hoe ze gezien worden en hoe ze hun leven en liefdadige initiatieven met de wereld willen delen. Deze casual foto van Harry met Jane Goodall is daar een goed voorbeeld van. 

Net als Meghan's hartelijke gewoonte...

... om mensen vlot te huggen.


Uiteraard zijn er veel journalisten en fotografen mee op hun Royal Tour door Zuid-Afrika en omstreken, maar het is ook wel geestig om even hun eigen visie op het bezoek te zien.

Trefwoorden: liefde, diversiteit en vrolijkheid...

...met toch ook een vleugje glamour dat het stel als royals net een beetje meer glans geeft...

...met deze prachtige foto van Archie, Meghan en aartsbischop Desmond Tutu nu al als hoogtepunt van de Afrika Tour. 

Foto's © Sussex Royal  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in