Meghan Markle mag dan nog maar ongeveer anderhalf jaar in de spotlights staan als royal, ze heeft al een behoorlijk imposante sieradenkist opgebouwd in die periode.

De Daily Mail vroeg een aantal juweliers om zich te buigen over de vele foto's die van Meghan werden gemaakt in de laatste achttien maanden en een schatting te maken. Hun berekening: de duchess of Sussex droeg voor ongeveer 600.000 pond (zo'n 670.000 euro) aan moois.

Article continues after the ad

Haar collectie telt tot dusver 91 stukken, zo werd opgeteld. Ze is gezien met 35 paar oorbellen, zeven kettingen, 23 armbanden en 26 ringen. En dat is dus alleen nog maar het deel van haar collectie dat ze in het openbaar gedragen heeft. 

Voor de vergelijk: Kate zou in totaal 'slechts' zestig sieraden dragen, in verschillende opstellingen. Beduidend minder dus, terwijl zij toch al jaren als royal aan het werk is. Zij heeft daarentegen wel weer een imposantere garderobe-archief. Maar ook dat kan verkeren...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in