Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia kiest voor Victoria Beckham

De Britse royals weten de weg naar de ontwerpen van Victoria Beckham al lang en breed gevonden, maar de andere Europese royals zien we maar zelden in het label. Toch lijkt Letizia van Spanje nu om. Dat snappen wij heel goed, want dit lookje courtesy of de ex-Spice Girl is fijner dan fijn, aan het...

Letizia kiest voor Victoria Beckham

De Britse royals weten de weg naar de ontwerpen van Victoria Beckham al lang en breed gevonden, maar de andere Europese royals zien we maar zelden in het label. Toch lijkt Letizia van Spanje nu om.

Dat snappen wij heel goed, want dit lookje courtesy of de ex-Spice Girl is fijner dan fijn, aan het Spaanse koninginnenlijf. Prachtig!

De koningin droeg de outfit tijdens een bezoek aan Barcelona, en combineerde de blauw-witte luipaardprintjurk met rode pumps. Helemaal Victoria-approved, zo liet Vic weten via haar Insta Stories: "Wat een prachtig gezin", schreef ze daar trots. "De koningin ziet er prachtig uit in een van mijn favoriete VB-jurken."

Beeld: PPE Agency/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in