Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia: hot pink, een six pack en een nieuw verfje

That's a lot of look voor een koningin šŸ”„ Ze durft, dat weten we al veel langer over koningin Letizia van Spanje. Die maar wat graag haar killer sportschool-lijf laat zien, felle kleurtjes niet schuwt en ook niet bang is voor een klein beetje bloot. Al blijft het vaak bij een hoge split. Deze week...

Letizia: hot pink, een six pack en een nieuw verfje

That's a lot of look voor een koningin ?

Ze durft, dat weten we al veel langer over koningin Letizia van Spanje. Die maar wat graag haar killer sportschool-lijf laat zien, felle kleurtjes niet schuwt en ook niet bang is voor een klein beetje bloot. Al blijft het vaak bij een hoge split.

Deze week besloot ze het anders aan te pakken. Voor een evenement met het Rode Kruis in Valencia trok ze dit zeer high fashion nummertje uit de kast.

Het gaat om een jurk van het Spaanse label Cayro, die daarna in luttele uren uitverkocht raakte. Aan de ene kant heel gekleed met hoge hals en lange mouwen. Maar dan die cut-outs... we zien weinig andere royals het aandurven. Zelfs onze eigen koningin Máxima niet, met haar liefde voor doorkijkjes en haar eigen 'gaten-Claes'-momentje eind vorig jaar.

Hoe het ook zij: Letizia durft het niet alleen, ze laat het er ook nog eens heel vanzelfsprekend uitzien dat ze het Rode Kruis steunt én haar sixpack een beetje laat zien. Als moeder van twee. Die in september 50 wordt. #power

Fijn ook trouwens dat we vanuit Spanje sinds kort eindelijk weer mondkapjesvrije foto's krijgen. Daar hebben ze het lang volgehouden met de maatregelen én waren ze zo streng dat we de afgelopen twee jaar zelden een Letizia met mond zagen.

Zo te zien viert de Dona het zelf ook blij, het einde van de vele lockdowns. Ze lijkt zelfs haar langzaam grijzer wordende lokken weer te hebben ingeruild voor volledig brunette.

Laat die Hot Queen Summer maar komen. 

Beeld: Getty Images/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in