Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia heeft haar gezin weer even bij elkaar

Kroonprinses Leonor is thuis van kostschool. Het is herfstvakantie op het UWC Atlantic College in Wales, dus dat betekent dat gravin Leonore (eerstejaars), prinses Alexia (tweedejaars) en kroonprinses Leonor (tweedejaars) even naar huis kunnen. In Leonors geval betekende dat terugvliegen naar Mad...

Koningin Letizia heeft haar gezin weer even bij elkaar

Kroonprinses Leonor is thuis van kostschool.

Het is herfstvakantie op het UWC Atlantic College in Wales, dus dat betekent dat gravin Leonore (eerstejaars), prinses Alexia (tweedejaars) en kroonprinses Leonor (tweedejaars) even naar huis kunnen.

In Leonors geval betekende dat terugvliegen naar Madrid en meteen door naar Ovieda voor de Asturias Awards festiviteiten. Asturias is de titel die hoort bij de Spaanse troonopvolger.

Je kunt je voorstellen dat ze misschien liever even onder elkaar waren geweest, maar het hele gezin, Leonor voorop, diende uit te rukken voor dit belangrijke agendapunt voor de Spaanse royals.

Aan de looks was te zien dat iedereen haar eigen plan had getrokken. Infanta Sofia is dol op mini-jurkjes en droeg er eentje in blauwgroen van The Are. Age-appropriate, maar meer iets voor een feestje dan voor een concert.

Prinses Leonor koos voor een roze powerpak dat voor een beetje vrolijkheid zorgde, maar niet op alle fronten flatteerde.  

En Letizia ging op chic in een fluwelen halternek jurk van Theresa Helbig met een opvallende decoratie voorop. Voordeel van dit model: ze kan haar gespierde armen erin showen.

Foto's (c) Getty Images, Casa S.M. el Rey 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in