Interessant geruchtje in Britse filmkringen: prins Charles zou een rolletje (of eigenlijk: zichzelf) gaan spelen in de nieuwe Bond-film. En dat is niet zó ongehoord.

De prins mocht in juni op bezoek op de set van de 25e 007-film, die in april 2020 in de bioscoop komt. Toen zouden de makers hem gevraagd hebben voor een kleine cameo, waarin hij dus als zichzelf te zien zou zijn. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Article continues after the ad

Kijk 'm stralen!

"Hij overweegt het", deelt een insider met de krant. Zijn moeder, koningin Elizabeth deed in 2012 soort van hetzelfde: zij was toen te zien in een kort filmpje met James Bond voor de opening van de Olympische Spelen in Londen. En die was oh zo lollig, zie hieronder.

"De makers van de film vonden de samenwerking met de queen zó geweldig, en ze denken dat Charles zelfs nóg beter kan scoren. Hij staat voor ultieme Brits-heid, en Bond-fans van over de hele wereld zouden het geweldig vinden om hem te zien."

Eens.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in