Hoe Hollywood wil je het hebben?

Een beetje paleis komen we écht niet in, maar nu Harry en Meghan in Hollywood wonen is hun paleisje toch een stuk toegankelijker. Zozeer zelfs dat het stulpje in het geniep al honderden keer voorbij zou zijn gekomen in videoclips en films.

Je woont in Los Angeles of niet: het huis van de Sussexes in Montecito was voor zij het kochten kennelijk een populaire filmlocatie, die per dag te huren is. Wat voor films, series en video's er werden opgenomen is niet bekend, maar laten we zeggen... dat kan veel kanten op zijn gegaan.

Te huur... of nou ja dat wás zo

Article continues after the ad

Wat er nooit mocht: volwassen 'content' opnemen (je weet wel...), roken, filmen met dieren en kookvideo's maken. De Italiaans ogende villa van de royals was tot vlak voor ze erin trokken te huur voor zo'n 700 dollar per uur op verhuursite Giggster, met een minimum van tien uur per dag. 

Zakcentje

Een lekker zakcentje aangezien de bewoners nog best om die filmpraktijken heen konden wonen, met negen slaapkamers en zestien badkamers, een bibliotheek, een zwembad, een spa, een fitnessruimte en een eigen bioscoop.

Dat zal voor de Sussexes niet nodig zijn: die hebben het rijk natuurlijk liever alleen. Maar het is zeker iets om aan te denken als je nog eens een clip of film ziet die zich in een Italiaans ogend huis afspeelt...

Beeld: Giggster

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in