In een nieuw interview spreekt Fergie openhartig over wat het schandaal van ex-man prins Andrew voor weerslag heeft op haar leven, en dat van haar dochters.

Sinds het desastreuze televisieinterview van prins Andrew én het tegenwoord van Virginina Giuffre is er veel veranderd in het leven van de prins. En dus ook in dat van zijn dochters Beatrice en Eugenie, en hun moeder Sarah Ferguson.

Extra stressvol voor de familie Beatrice maakt zich grote zorgen over haar aanstaande huwelijk en stelde zelfs haar verlovingsfeestje uit omdat haar vader achterna wordt gezeten door paparazzi. Het is geen ideaal moment om de liefde te vieren. Sneu natuurlijk.

Article continues after the ad

'De beste man'

Vogue Arabia interviewde Fergie, en vroeg haar ook naar haar ex. Haar devies: steun, steun, steun. "Als ik over Andrew praat, praat ik over familie", zei ze tegen het magazine. "De afgelopen zes maanden zijn heel zwaar geweest voor de meiden en mezelf. Om zo'n geweldige man zó veel pijn te zien doorstaan... hij is de beste man die ik ken."

Ze vervolgt: "Het is geweldig wat hij allemaal voor Groot-Brittannië heeft gedaan, en het is allemaal ONZIN (zei ze met verheven stem, red.)."

Ook Andrews dochters zijn (bewonderenswaardig) vierkant achter hun vader blijven staan in het hele Jeffrey Epstein-debacle. Maar gezellig de kerstdagen ingaan is het natuurlijk niet.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in