Happy new royal year! Het belooft weer een prachtig jaar te worden voor royaltyliefhebbers. Met onder andere dit op de rol.

Sussex Royal wordt gelanceerd

De stichting van Harry en Meghan dus. Die hebben ze al aangekondigd, maar de details houden ze nog even geheim. Wij zijn benieuwd.

Article continues after the ad

Kate's geheime project

Nog een hush-hush project van Britse bodem is het 'top secret project' van de duchess of Cambridge, die 'iets' met de BBC zou gaan doen. Een documentaire wellicht? 

The number fifteen

In 2005 hadden we een groot royaljaar, en daarom wachten ons in 2020 drie bijzondere jubilea: prins Albert zit vijftien jaar op de troon en Charles en Camilla vieren hun vijftienjarig trouwjubileum, net als Haakon en Mette-Marit van Noorwegen.

Luxemburg krijgt een royal baby

In mei wordt de kleine van Guillaume en Stéphanie verwacht, en daar heeft het land lang op moeten wachten.

Archie wordt één

De kleine van Harry en Meghan blaast op 6 mei zijn eerste kaarsje uit, wat vast en zeker gepaard gaat met een leuke fotoshoot.

De royal wedding van prinses Beatrice zal er toch heus van komen?

Het zoemt dat ze haar grote dag steeds verder uitstelt door het gedoe rondom vader prins Andrew, maar tenzij er van uitstel afstel komt, zal de dochter van Andrew en Fergie dit jaar in het huwelijksbootje stappen met haar Edo.

Grote verjaardagen

Prinses Anne blaast zeventig kaarsjes uit. Prins Andrew wordt 60 (maar krijgt geen groot feest), net als koning Filip van België (die hopelijk wél een groot feest krijgt). Rania van Jordanië tikt de vijftig aan, en prinses Eugenie wordt 30.

Harry en Oprah lanceren hun serie op Apple+

Een documentaire met meerdere delen over geestelijke gezondheid, dat moet het kindje van prins Harry en Oprah Winfrey volgens insiders worden. Een titel is er nog niet, maar de release staat gepland voor 2020 en het is natuurlijk de hoop dat Harry zelf óók aan het woord komt in het passieproject.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in