Wat is ze veranderd sinds 2014!

Vergelijk je de foto's van Alexia op de eerste Koningsdag en nu, dan is meteen duidelijk dat het ooit zo verlegen meisje inmiddels een buitengewoon ervaren Selfie Queen is geworden, die weet hoe ze zich moet presenteren #zelfbewust!

Article continues after the ad

2014 Amstelveen en De Rijp

Alexia stond er in 2014 nog redelijk onbevangen in, op haar flatjes, 

2015 Dordrecht

In 2015 was Alexia bijna tien en vond het hele gebeuren buitengewoon ongemakkelijk, maar ze hield haar verbijstering toch aardig onder controle.

2016 Zwolle

In Zwolle zagen we een glimp van de Alexia die we nu kennen: haar zelfgekozen look was een hit en ze had besloten dat als ze dan tóch aan al die gekkigheid moest worden blootgesteld, ze net zo goed kon meedoen. 

2017 Tilburg

Zelfverzekerd, strakke paardenstaart, sassy blik mét mascara - A2 est arrivé! 

2018 Groningen

Het moet heerlijk zijn een moeder met een inloopkast te hebben die kan worden geplunderd. Alexia, hier bijna dertien, maakte de indruk héél goed te weten hoe ze op haar best op een foto kan komen, dankzij vele selfies. Ook nieuw: ze hadt de kleurspoeling / haarverf ontdekt. 

2019 Amersfoort

Wat doe je als je in een groot gezelschap toch een beetje wilt opvallen? Juist, je kiest voor rood #fashonista

2020 Huis Ten Bosch

Samen voor de Zoom tijdens Koningsdag thuis. wéér een slagje volwassener. Over haar moeder: "'Kijk, soms is er natuurlijk wel een beetje stress, maar ik denk dat elke ouder betere dagen en slechtere dagen heeft. Maar over het algemeen is het altijd wel gezellig hier."

2021 Eindhoven

Exit Eindhoven, nog met de microfoon om, alsof ze nog even doormoet naar een andere studio. That's our girl!

Foto's © Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in