Wie kan haar nu met meer liefde vastleggen?

Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koningin Máxima zijn er nieuwe foto’s van haar gepubliceerd. De foto's zijn gemaakt door haar man koning Willem-Alexander. Het gaat om drie verschillende foto’s die begin deze maand zijn gemaakt in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. 

Ze werden vanmiddag via de website van het Koninklijk Huis en sociale media verspreid. Máxima weet nog niet wat ze gaat doen om haar verjaardag te vieren. Ze laat haar plannen afhangen van het weer op die dag, vertelde ze dinsdag tijdens een bezoek aan de Keukenhof in Lisse.

Article continues after the ad

'Als u me kan zeggen wat voor soort weer we krijgen, dan kan ik zeggen wat we gaan doen'

"Ik wacht op het weer. Als u me kan zeggen wat voor soort weer we krijgen, dan kan ik zeggen wat we gaan doen", vertelt de koningin tijdens het bezoek, dat het slotstuk was van haar tweedaagse tournee door Nederland in het kader van de campagne 50 dagen muziek.

Een uitgebreid feest zal Máxima in elk geval niet vieren. "We zullen wachten tot betere tijden. Je wilt het natuurlijk met zoveel mogelijk vrienden en familie vieren, maar dat kan natuurlijk niet." De koningin prijst zich in elk geval gelukkig "dat ze ouder mag worden en dat ze gezond is".

Foto's (c) WA / RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in