Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lief, zoals prinses Margriet en Pieter nog altijd samen dansen

Love affair te Apeldoorn, hoor. Het is altijd leuk om prinses Margriet (79) en haar man Pieter (83) samen te zien. Eerder dit jaar waren ze 55 jaar getrouwd en ze vinden elkaar nog altijd hartstikke leuk. Het is een relatie die op tegenwind is ontstaan, want een prinses die viel op een gewoon bur...

Lief, zoals prinses Margriet en Pieter nog altijd samen dansen

Love affair te Apeldoorn, hoor.

Het is altijd leuk om prinses Margriet (79) en haar man Pieter (83) samen te zien. Eerder dit jaar waren ze 55 jaar getrouwd en ze vinden elkaar nog altijd hartstikke leuk.

Het is een relatie die op tegenwind is ontstaan, want een prinses die viel op een gewoon burger was eind jaren zestig nog ondenkbaar. Prins Bernhard zag de verbintenis niet zitten, zus Beatrix plengde zelfs tranen van frustratie toen de verloving tóch doorging.

Het is te danken aan de romantische ziel van koningin Juliana – derde van links, zelf bepaald niet verwend met liefde en genegenheid van Bernhard - dat ze inmiddels 55 jaar, vier zonen en elf kleinkinderen rijker zijn.  

En dus ook nog altijd samen dansen, zoals tijdens het galadiner van de Netherland-America Foundation (NAF). De prinses en Van Vollenhoven woonden het diner bij omdat zij beschermpaar van de NAF zijn.

Margriet bewijst maar weer eens hoe fabulous kleur staat als je enige levenservaring hebt.

Dit violet frist helemaal op en de trendy pelerine maakt het helemaal af.

PS Een man met gevoel voor humor? Dat is een blijvertje!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in