Nieuwe foto's, zo leuk om te zien! 

In haar tussenjaar werd prinses Amalia al gespot in New York en in Lech, afgaand op kiekjes bevond ze zich ook een tijdje ergens aan de Amerikaanse kust. En nu blijkt ze gewoon ook lekker in Nederland stage te lopen.

(c) RVD

Article continues after the ad

De prinses struint rond bij het Oranjefonds en was vandaag bij de pitchdag van sociale initiatieven voor het vijfde Groeiprogramma van het Oranje Fonds.

(c) RVD

Vorige week poseerde ze met haar collega’s in de tuin van het Oranje Fonds in Utrecht...

... in een zonnige blouse van Zeus + Dione. Een deel van haar tussenjaar vult de prinses hier in, maar ze doet ook vrijwilligerswerk bij andere organisaties.

Tien dagen geleden dook Amalia ook al op in Nederland, in het Thialf (c) ANP

Het tussenjaar is bedoeld om, zoals haar ouders vorig jaar in haar eindexamentijd zeiden, ‘even los te komen. Ze
heeft zo hard gewerkt.’ Bij het tussenjaar hoort stage lopen bij grote, internationale bedrijven, maar dus ook goede doelen verkennen in eigen land. Het is een manier om de wereld op een andere manier te leren kennen.

(c) RVD / Prinses van Oranje

Bovendien is Amalia zo jong dat het geen kwaad kan, een jaartje extra de tijd nemen voor ze aan haar studie begint. Het tussenjaar van de Prinses van Oranje is privé. 'Ze hoopt dan ook dat zij dit werk in alle rust en beslotenheid kan doen,' aldus de RVD. Met het studiejaar nog in volle gang en een vermeend vriendje die in Tilburg studeert is stage lopen in Nederland vast bovendien net even wat gezelliger dan in New York 😉 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in