Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het royal hoedje op tour door India

Ons koningspaar is vandaag (dinsdag) op tour in India. En daar gaat Máxima's hoedje, als een soort van baken voor de rest van de volgers, voorop. Bij een niet al te opvallende outfit (een oude bekende van Natan) hoort voor een koningin natuurlijk wel íets opvallends. Dus koos Máxima voor een oran...

Het royal hoedje op tour door India

Ons koningspaar is vandaag (dinsdag) op tour in India. En daar gaat Máxima's hoedje, als een soort van baken voor de rest van de volgers, voorop.

Bij een niet al te opvallende outfit (een oude bekende van Natan) hoort voor een koningin natuurlijk wel íets opvallends. Dus koos Máxima voor een oranje hoed met rood-wit-blauwe pluimen. Een vrolijke noot die ze in kleurrijk India vast weten te waarderen.

Het koningspaar bracht de ochtend door op de India Tech Summit, waaraan zo’n 150 Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden deelnemen die met India samenwerken op het gebied van water, voedsel en gezondheid. Ze spraken daar met ondernemers.

Die vrouw met dat gekke hoedje

De middag stond in het teken van een bezoek aan een publieke school waar speciale aandacht wordt besteed aan het project ‘Go-Girls-Go’. Dit project richt zich op het ondersteunen van meisjes bij het afronden van hun middelbare school en instroom in het beroepsonderwijs, wat bijdraagt aan het bestrijden van geweld tegen meisjes en vrouwen, en de zelfredzaamheid van vrouwen in de maatschappij.

De kinderen vonden het zichtbaar prachtig, zo'n aandachtige koning en koningin, ook al droeg ze dan wel een heel gek hoedje. 

Op naar Mumbai

De Oranjes sluiten hun dag af in het Mausoleum van Safdarjung, waar ze vijftig Indiase alumni ontmoeten die na het afronden van een studie in Nederland terugkeerden naar India om daar aan het werk te gaan. Daarna stappen ze fluks op het vliegtuig naar Mumbai (op ongeveer twee uur vliegen), waar het staatsbezoek morgen verdergaat.

Je leest er uiteraard ook morgen weer alles over op Nouveau.nl.

Beeld: ANP/BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in