De gravin van Oranje is lekker bezig.

Onlangs haalde Eloise van Oranje (18), de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, haar middelbare schooldiploma en nu is het tijd om een plekje op een vervolgopleiding te veroveren.

Ze wil na de zomer graag beginnen op de hotelschool en had gisteren een selectiedag. De selectie bestaat uit twee fasen: de eerste is vragenlijst als voorselectie waarin wordt gelet op motivatie, het gebruik van de Engelse taal, de manier waarop antwoorden worden gegeven en hoe de voorbereiding van het aanstaande hospitality talent is.

Article continues after the ad

De tweede fase is de selectie zelf, met een test en persoonlijke gesprekken. Volgens Eloise ging het goed, dus fingers crossed dat ze een plek krijgt - ze zal het vrij snel te horen krijgen.

Intussen is Eloise een aanstormend influencer aan het worden, met al meer dan 20.000 volgers. Ze deelt vooral foto's van zichzelf, soms met een leuke weggeefactie en hield laatst een Q&A waarin ze vragers van volgers beantwoordde. Een van de dingen die ze daar zei was dat ze de ‘allerliefste oma’s van de wereld’ heeft. Het gaat dan natuurlijk om Jantien Heringa en prinses Beatrix en het is adorable.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

zo veel liefde 💓

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

In zo'n vragenrondje gaf ze ook al aan het liefst hotelmanagement te willen gaan doen. Follow your dream, girl! 

Foto (c) Brunopress, Insta Eloise van Oranje

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in