Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: verrassing!

De agenda van koningin Máxima bleef leeg, maar onaangekondigd liet ze zich deze week tóch een paar keer zien. De koningin bracht onaangekondigde bezoeken aan het fotomuseum in Rotterdam én een zorginstelling in Varsseveld. En koos in beide gevallen voor een royal maar niet al te koninginnig lookj...

De week van Máxima: verrassing!

De agenda van koningin Máxima bleef leeg, maar onaangekondigd liet ze zich deze week tóch een paar keer zien.

De koningin bracht onaangekondigde bezoeken aan het fotomuseum in Rotterdam én een zorginstelling in Varsseveld. En koos in beide gevallen voor een royal maar niet al te koninginnig lookje. In beide gevallen liet ze zich in het pak hijsen door Natan.

Komende week zien we onze koningin wél weer volledig op chique: dan wordt namelijk het jaarlijkse galadiner voor het Corps Diplomatique gehouden in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Máxima bij een eerder diner voor het Corps Diplomatique

Het diner vindt plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken. Naast het koningspaar zijn ook prinses Beatrix en prinses Margriet hierbij aanwezig. Je leest er komende week meer over, op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in