Sorry alle andere royals. Deze week is er maar één stijlkoningin in onze ogen. Koningin Máxima, in haar fantastische witte galalook bij het diner voor het Corps Diplomatique.

De concurrentie is vaak redelijk moordend. Elke week weer verrassen de royaldames ons met de meest prachtige looks. Letizia, Mary, Meghan, Charlene... stuk voor stuk trekken ze geregeld schitterende outfits uit de kast.

Article continues after the ad

Maar deze week kan er écht maar één vrouw worden aangewezen als best dressed: onze eigen glamourkoningin.

De look is de meesten inmiddels welbekend. Een hagelwitte, asymmetrische Stella McCartney-avondjurk met één mouw. Ook deze wacht keek zijn ogen uit.

Máxima maakte de look af met schoentjes van Gianvito Rossi (een van haar favoriete merken), en de volledige versie van de Russische stomacher-broche.

En natuurlijk het pronkstuk op haar hoofd: de antieke Anna Paulowna-pareltiara. Misschien wel het meest bekend als de tiara die Máxima droeg op het officiële portret voor haar veertigste verjaardag.

Hier krijgen we nooit genoeg van.

Beeld: ANP/RVD - Erwin Olaf

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in