Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Amalia heeft bijbaantje in strandtent'

De prinses zou undercover zijn gegaan. Het is het soort nieuwtje waarvan je hoopt dat het waar is, omdat het zó leuk voor haar zou zijn. De collega's van Story melden dat prinses Amalia (16) een vakantiebaantje heeft in een strandtent aan de Zuid-Hollandse kust. "Ik was er met mijn dochter," zegt...

'Amalia heeft bijbaantje in strandtent'

De prinses zou undercover zijn gegaan.

Het is het soort nieuwtje waarvan je hoopt dat het waar is, omdat het zó leuk voor haar zou zijn. De collega's van Story melden dat prinses Amalia (16) een vakantiebaantje heeft in een strandtent aan de Zuid-Hollandse kust.

"Ik was er met mijn dochter," zegt een oplettende bezoeker in het blad. "Amalia werkte achter de bar. Toen mijn dochter zei dat ze het idee had dat het Amalia was, dacht ik er eerst het mijne van, maar ze was het echt! Ze had een paardenstaartje in en gebruikte een andere naam, maar ze was het zeker. Ik heb het haar namelijk gevraagd."

Het zou passen in het beleid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima om hun kinderen een zo normaal mogelijke jeugd te geven. De meeste leeftijdgenoten van Amalia hebben een baantje en ook haar nichtje Eloise werkt in de horeca. Iets zegt ons dat er ook beveiliging aanwezig is, die op zo'n dag extreem veel koffie zal moeten drinken ? 

Foto's (c) RVD, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in