Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia en co: wat we op Koningsdag kunnen verwachten van de drie A's

Een talkshow met de A's, wij kijken er nu al naar uit. Ja, het wordt wéér een andere Koningsdag dan we gewend zijn, die in Eindhoven op 27 april. Maar dat biedt ook perspectieven. Want eerlijk is eerlijk: vorig jaar waren we allemaal nog wat beduusd van de hele pandemie toen de Oranjes een gezell...

Amalia en co: wat we op Koningsdag kunnen verwachten van de drie A's

Een talkshow met de A's, wij kijken er nu al naar uit.

Ja, het wordt wéér een andere Koningsdag dan we gewend zijn, die in Eindhoven op 27 april. Maar dat biedt ook perspectieven.

Want eerlijk is eerlijk: vorig jaar waren we allemaal nog wat beduusd van de hele pandemie toen de Oranjes een gezellig virtueel feestje bouwden op Huis ten Bosch, maar leuk was het wél.

We zagen de Oranjes eens heel anders, de interactie tussen de meiden, de blikken naar hun ouders, de digitale gesprekken die ze voerden met landgenoten... zo hadden we met name onze drie prinsessen nog nooit gezien.

Het gesprek van Alexia met YouTuber Enzo Knol was een hoogtepunt

En dan waren er de foto's nog! Zo prachtig, zo kleurrijk, zo, nou ja, veel leuker dan tijdens een wandeling door een stad.

Dat geeft iets om naar uit te kijken in 2021 in Eindhoven, want de Oranjes komen met z'n vijven die kant op en wat we al zeker weten is dat er een 'talkshow' wordt gehouden met onze drie prinsessen aan tafel.

Wat wij daarvan verwachten? Praat over Amalia's achttiende verjaardag en eindexamen. Wat ze na de zomer gaat doen. En hoe ze omgaat met het idee dat zij als meerderjarige kroonprinses straks meer in de spotlights komt te staan.

Meer details over de nieuwe school van prinses Alexia, die na de zomer in Wales aansluit voor het vervolg van haar gymnasiumopleiding, naast Leonor, de troonopvolger van Spanje.

En wat vindt Ariane er eigenlijk van dat ze na de zomer als enige zus nog op Gymnasium Sorghvliet zit? En bij Willem-Alexander en Máxima thuis woont in Huis ten Bosch?

Dat en meer – zoals nóg meer lollige details over hun koninklijke ouders – lijkt toch wel een zekerheidje. Is het al 27 april?

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in