Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vakvrouw Astrid Joosten vertelt over haar carrières op Nouveau Matinee

Astrid Joosten komt spreken op de Nouveau Matinee. Joosten (60) is presentatrice, programmamaker en vinoloog. Ook heeft ze een eigen onderneming: Women Empowering Women. Nieuw op de Matinee: de College Tour. Gelauwerde professionals delen hun ervaringen en visie op leven, werk en vrouwzijn. Wie k...

Vakvrouw Astrid Joosten vertelt over haar carrières op Nouveau Matinee

Astrid Joosten komt spreken op de Nouveau Matinee. Joosten (60) is presentatrice, programmamaker en vinoloog. Ook heeft ze een eigen onderneming: Women Empowering Women.

Nieuw op de Matinee: de College Tour. Gelauwerde professionals delen hun ervaringen en visie op leven, werk en vrouwzijn. Wie kan dit item beter ‘aftrappen’ dan vakvrouw Astrid Joosten (60)? Succesvol als presentator, programmamaker én vinoloog en een bron van kennis en advies voor alle vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen.

Heb je ook een vraag aan Astrid? Stuur die dan nu vast naar marketing@nouveau.nl, zodat we hem mee kunnen nemen in het interview met Astrid.

Nouveau Matinee

                               

Bestel hier je tickets

DATUM & TIJD van de Matinee 2019

Vrijdag 21 juni 2018

Van 13.00 tot 18.00 uur

PRIJS

Abonnees: € 52,50

Niet-abonnees: € 57,50

De prijs is inclusief finger food, drinks & een goed gevulde goodiebag.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in