Misschien heb je 'm al gezien, maar zo niet: sinds begin november is er een Louis Vuitton pop-up store ín de Bijenkorf te Rotterdam. En dat wil je echt even zien.

De 'My LV World tour Collection', geïnspireerd op Gaston-Louis Vuitton's privé verzameling reislabels, is een moderne vertaling van de prachtige klassiekers waar we zo dol op zijn. Alleen daarom al is het al een bezoekje waard. Zorg wel dat je dat vóór mei 2019 doet, want daarna komt er weer iets anders op deze plek.

Article continues after the ad

De collectie is natuurlijk al een must-see, maar de pop-up zelf mag er ook zijn met die grote, bonte stickers die je doen denken aan de reislabels van vroeger met kunst en bezienswaardigheden van wereldsteden.

En midden in de ruimte staat een 'Rocking Chair' van Marcel Wanders voor de 'Objets Nomades' van Louis Vuitton's steeds groter wordende exclusieve interieurcollectie.

De pop-up is een ode aan de moderne architectuur van Rotterdam. Echt de moeite waard om even langs te gaan en als we er toch zijn, misschien zien we dan ook nog wel iets leuks voor op ons verlanglijstje ;-)