In stijl naar het strand, naar het bos of naar het meer!

De Smeg Futro is een retro schatje in de vorm van een hypermoderne e-scooter. Op zich al hebzuchtopwekkend, maar ze heeft een leuke extra. In plaats van een reservewiel zit er in de zijpanelen een complete picknickset.

De Futro biedt thermosflesjes voor warme koffie en thee, kopjes om uit te drinken, opbergdoosjes, bordjes om van te eten, een snijplank, bestek en onze favoriete item: een broodrooster en een wijnkoeler.

Article continues after the ad

De twee elektrische apparaten kun je gebruiken dankzij de afneembare powerbank die de Futro onder het zadel heeft verstopt.

Het touchscreen dashboard heeft een navigatiesysteem en biedt een muzieksysteem, om je picknick extra luister bij te zetten (wel even rekening houden met andere recreanten, uiteraard). En de Futro – het is nog niet bekend wanneer ie verkrijgbaar is – zal ook nog eens worden uitgevoerd in tien pastelkleuren, om 'm helemaal naar je zin te maken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in