Een goed begin van de week, want je maakt kans op deze limited edition OnePlus smartphone. En het is nog een echte designer-telefoon ook.

OnePlus werkte samen met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac (JCC) voor de limited edition productlijn 'Callection'. De Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyoncé en zelfs voor Paus Johannes Paulus II.

Pronkstuk
Vorige maand lanceerde OnePlus in samenwerking met de gerenommeerde Franse fashion designer de Callection. Hét pronkstuk is een limited edition van de meest recente smartphone met de naam OnePlus 5 JCC+.

Pionier
De Castelbajac is een pionier op het gebied van fashion en verlegt de grenzen in de kunst- en modewereld al sinds de jaren 80. “Ik kijk altijd graag vooruit,” zegt hij. “Om de wereld te veranderen, moet je altijd creatief zijn en met partijen samenwerken die hun tijd ver vooruit zijn, zoals OnePlus.” De exclusieve Callection bestaat uit kleurrijke items en een limited edition OnePlus 5 met een bijzonder design.

One to have!
Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dual camera. Het toestel is in Europa verkrijgbaar sinds 2 oktober op OnePlus.net voor € 559.
Met de 'Never Settle'-visie maakt mobiel technologiebedrijf OnePlus smartphones van premium kwaliteit en met ijzersterke hardware.

Geen hokje voor JCC
Jean-Charles de Castelbajac is een visionaire kunstenaar die al decennialang de muren tussen kunst en mode afbreekt. Zijn samenwerkingen met artiesten als Robert Mapplethorpe, Robert Malaval, Keith Haring, Ben en recent met het duo Lek & Sowat versterken zijn wens om verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Hij heeft veel uitlaatkleppen: kunst, tekenen, schilderen, optreden, scenografie en stoepkrijt-kunst. Je kunt de breedte van zijn creaties ontdekken op castelbajaccreative.com.

Win
Wil je ook kans maken op deze OnePlus designer-smartphone, die van alle gemakken is voorzien? Doe dan nu mee met onze winactie! Deze winactie is gesloten!

Mattel heeft deze week haar nieuwe Barbie-pop aangekondigd en die verrassend, want: een 96-jarige vrouw…

Klinkt raar, is het niet. Die 96-jarige is namelijk de überstylish Iris Apfel. Hoe leuk is dat? Nadat Mattel in 2016 al met een plussize Barbie kwam (gebaseerd op model Ashley Graham), volgden daarna poppen gebaseerd op sterke vrouwen, zoals Amelia Earhart en Frida Kahlo.

Look alike

En nu komt daar dus stijlicoon Iris Apfel bij. In een outfit die ze draagt op de cover van haar boek Iris Apfel, accidental icon: een smaragdgroen Gucci-pak plus enorme lichtblauwe kraag en een lading aan statement kettingen. En natuurlijk die iconische bril.

Het is verrukt afwachten waar Mattel hierna weer mee gaat komen!

 

Bron: Hello Magazine. Beeld: Mattel, iStock

 

 

Wie in de Chinese Tianjin Binhai Library een boek zoekt, is wel even bezig. De futuristische bieb is enorm. En een lust voor het oog.

De bibliotheek in de stad Tianjin is onderdeel van het Binhai Cultural Centre en is daarmee ook bedoeld als meer dan alleen een bieb. Met een oppervlakte van 33.700 vierkante meter, vijf verdiepingen en 1,2 miljoen boeken (!) is het een ware beleving om er te zijn.

Hollands tintje

Het gebouw is trouwens ontworpen door een Nederlands architectenbureau. Met een auditorium in de enorme hal dat eruitziet als een bal en golvende boekenplanken tot aan het plafond is het een heel bijzondere ruimte. Afijn, oordeel zelf…

 

Beeld: MVRDV