Een goed begin van de week, want je maakt kans op deze limited edition OnePlus smartphone. En het is nog een echte designer-telefoon ook.

OnePlus werkte samen met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac (JCC) voor de limited edition productlijn 'Callection'. De Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyoncé en zelfs voor Paus Johannes Paulus II.

Pronkstuk
Vorige maand lanceerde OnePlus in samenwerking met de gerenommeerde Franse fashion designer de Callection. Hét pronkstuk is een limited edition van de meest recente smartphone met de naam OnePlus 5 JCC+.

Pionier
De Castelbajac is een pionier op het gebied van fashion en verlegt de grenzen in de kunst- en modewereld al sinds de jaren 80. “Ik kijk altijd graag vooruit,” zegt hij. “Om de wereld te veranderen, moet je altijd creatief zijn en met partijen samenwerken die hun tijd ver vooruit zijn, zoals OnePlus.” De exclusieve Callection bestaat uit kleurrijke items en een limited edition OnePlus 5 met een bijzonder design.

One to have!
Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dual camera. Het toestel is in Europa verkrijgbaar sinds 2 oktober op OnePlus.net voor € 559.
Met de 'Never Settle'-visie maakt mobiel technologiebedrijf OnePlus smartphones van premium kwaliteit en met ijzersterke hardware.

Geen hokje voor JCC
Jean-Charles de Castelbajac is een visionaire kunstenaar die al decennialang de muren tussen kunst en mode afbreekt. Zijn samenwerkingen met artiesten als Robert Mapplethorpe, Robert Malaval, Keith Haring, Ben en recent met het duo Lek & Sowat versterken zijn wens om verschillende disciplines met elkaar te verbinden. Hij heeft veel uitlaatkleppen: kunst, tekenen, schilderen, optreden, scenografie en stoepkrijt-kunst. Je kunt de breedte van zijn creaties ontdekken op castelbajaccreative.com.

Win
Wil je ook kans maken op deze OnePlus designer-smartphone, die van alle gemakken is voorzien? Doe dan nu mee met onze winactie! Deze winactie is gesloten!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!