Kent u deze nog nog nog? Rondom de jaarlijkse muziekprijsuitreiking barst het van de pre-parties en afterparties waar menig beroemdheid zich welwillend op de gevoelige plaat laat vastleggen. Zo ook deze drie ageless beauties. Weet jij wie het zijn?

Dit is Bo Derek, ja echt! 

Zij werd in de jaren '80 één van 's werelds bekendste sekssymbolen door de beroemde badpakscène in '10'. Dat was 1979. Inmiddels is Derek 61 (!).

Sharon Stone

Door Paul Verhoeven onsterfelijk gemaakt door haar - had ze nou wel ondergoed aan of niet - ondervraging in 'Basic Instinct in 1992. Dit jaar wordt ze 60.

Ennnnn...

Deze herken je natuurlijk wel. De immer kleurrijke Cindy Lauper (64) maakte ook haar opwachting. In 1983 huppelde zij met haar clip Girls Just Wanna Have Fun onze harten binnen om daar voor altijd te blijven. Weet je nog? 

 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.