Over bijzondere uitjes gesproken!

Zwemmen met dolfijnen kennen we, maar met walvissen is wel even heel andere koek. Een touroperator in IJsland maakt het tot werkelijkheid voor wie er van droomt (of nooit van heeft gedroomd tot dit moment).

In 2021 kun je via Black Tomato de volgende ervaring boeken: zwemmen in een fjord met bultruggen onder de middernachtzon. Dubbel bijzonder dus, en zeker weten een once in a lifetime experience.

Article continues after the ad

Droomreis

Je gaat met je snorkel het water in op een plek die volgens de bedenkers de perfecte duikplek is, omdat er veel bultruggen langstrekken op weg van de Caribbean naar IJsland, waar ze voederen. Dat doen ze in juni, juli en begin augustus, dus dan moet je in IJsland zijn.

Het zwemmen met de bultruggen is onderdeel van een droomreis van vijf dagen die begint in Reykkjavik en ook langs onder andere vulkanen, geothermale baden en andere prachtige snorkelplekken gaat.

Het totaalpakket kost ongeveer 10.000 euro per persoon. Maar dan heb je dus écht iets heel bijzonders meegemaakt in de middernachtzon.

Boeken doe je hier.

Beeld: Black Tomato/iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in