Je kunt gewoon met de hotelvaas naar buiten lopen.

Een fatsoenlijk mens peinst er niet over, maar verleidelijk is het wel, om in een hotelkamer bij vertrek ook die verrukkelijke fluffy badjas in te pakken.

In het Prince Hotel in Melbourne mag dat gewoon. Sterker nog, het wordt zelfs aangemoedigd. Het hotel is een samenwerking aangegaan met luxe winkels in de stad zoals Grown Alchemist en Cultiver Linnen.

Article continues after the ad

Wie een Steal The Suite kamer boekt, mag de Cultiver badjas, tas en bedlinnen (ter waarde van zo'n $ 1000 dollar) meenemen, net als Grown Alchemist badproducten ($ 200). Maar ook de Marloe Marloe vazen ( $300), de Hommey kussens ($ 350), een selectie wijnen van Mitcheltin Wines ($ 150) en de complete inhoud van de minibar. Het totaal van de 'steelbare spullen' komt op ongeveer $ 2000.

"We hebben gasten gehad die zich in de raarste bochten wrongen om spullen uit hun hotelkamer te smokkelen," zegt hotelmanager Ben Chan. "Dus hebben we besloten dit guilty pleasure maar gewoon openbaar te maken en zodat gasten dingen kunnen stelen die echt de moeite waard zijn."

De Steal The Suite kamers zijn tijdelijk te boeken voor $ 999 per nacht.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in