Voor vólgend jaar, want zo hard gaat het.

Nederland puilt uit van de fijne vakantieplekken, dat hebben we de laatste jaren allemaal wel ontdekt. Maar dit is er eentje die absoluut op je lijstje moet. Voor 2023, want in 2022 is deze lodge al helemaal volgeboekt.

De locatie op de Veluwe, in het bos en omringd door leuke dorpjes. De rust van het buitenleven. De hangmat, de lekkere bedden, de buitenkachel, de veranda. Gasten van het Hutje op de Veluwe raken er niet over uitgepraat wat het fijnst is aan dit Natuurhuisje. Maar ze zijn het er allemaal over eens dat je er echt eens naartoe moet.

De houten lodge met instant Zweedse vibes werd in 2020 gebouwd in het buitengebied van Epe, meet 75 vierkante meter en biedt plaats aan vier volwassenen en nog eens twee kinderen. Het is een duurzaam en gasloos plekje op een eigen bosperceel, met allerlei prachtige wandelroutes binnen handbereik. Het is er stil, op het geruis van de bomen en gefluit van de vogeltjes na.

Article continues after the ad

Lekker wandelen of fietsen, lekker loungen op je eigen veranda, genieten van het mooie interieur, koken, of juist lekker uit eten in de buurt (wij tippen Elburg, een piepklein Hanzestadje in de buurt dat je echt niet wilt missen)... je kunt je door dit huisje helemaal een leven op de Veluwe voorstellen. Maar dan wel in luxe en met design natuurlijk.

Zelf ook zin in het Veluwse leven? Reserveringen voor 2023 zijn nét open en dus nog volop te maken. Wil je eerder op pad, dan vind je via bijvoorbeeld Natuurhuisje.nl nog veel meer huisjes op de Veluwe waar je wél nog in 2022 terecht kunt. Een prima start van het jaar, als je het ons vraagt.

Beeld: Hutje op de Veluwe

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in