Maar het wás 500 miljoen dus eigenlijk is het een koopje.

In Los Angeles – where else? – zoemt het al jaren rond over The One. Het meest luxueuze megamansion ooit dat er in de heuvels gebouwd werd de laatste jaren. Nu is hij af en komt hij eindelijk op de markt. Voor de superster die alles al heeft.

Het huis gaat komende week officieel in de verkoop voor 295 miljoen dollar. Voor de liefhebber: dat is 260 miljoen euro. En als het daar voor weg gaat, wordt het in een klap het duurste huis dat ooit is verkocht in de VS.

Article continues after the ad

The One is ongeveer 10.000 vierkante meter groot (twee keer het Witte Huis, om maar een voorbeeldje te noemen), heeft vijf zwembaden, een eigen nachtclub (handig in deze tijden), een schoonheidssalon, een eigen spa, een enorm sky deck, een bioscoop voor veertig mensen (again: handig!) en zelfs een eigen hardloopbaan voor wie met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan, downtown LA en de San Gabriel Mountains wil rennen.

Hoeveel slaapkamers er zijn is niet bekend (ontelbaar, gokje), maar er is wel een bowlingbaan, een putting green, een tennisbaan, een wijnkelder voor 10.000 flessen en een garage waar dertig auto's in kunnen. #prioriteiten

Wie het stulpje (oké, de stulp) wil kopen, mag meebieden tijdens een speciale veiling. De hoogste bieder wint, dus het kan zomaar dat het huis voor veel minder dan die 295 miljoen weggaat. Het Amerikaanse record staat op 238 miljoen dollar voor een huis in New York, dus de kans is groot dat The One dat in elk geval gaat verbreken.

Even binnenkijken? Dat is gratis!

Wij wensen de investeerders achter het huis (die ooit hoopten dat het 500 miljoen dollar zou opleveren) veel sterkte in bange dagen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in