Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Huh? Dit is de elektrische it-fiets van de sterren (ook in Nederland)

Er is een ware fietsentrend ontstaan in Holly- en Hillywood. Ze zijn allemaal aan de e-bike, de sterren. Van Justin Bieber tot Will Smith en Yolanthe. En dan allemaal op deze beauty van een fiets die sinds heel kort ook in Nederland verkrijgbaar is. De SUPER73 is hét designer-item waar de sterren...

Huh? Dit is de elektrische it-fiets van de sterren (ook in Nederland)

Er is een ware fietsentrend ontstaan in Holly- en Hillywood.

Ze zijn allemaal aan de e-bike, de sterren. Van Justin Bieber tot Will Smith en Yolanthe. En dan allemaal op deze beauty van een fiets die sinds heel kort ook in Nederland verkrijgbaar is.

De SUPER73 is hét designer-item waar de sterren momenteel om vechten. Dus eens geen designertas of een luxe paar schoenen, maar een fiets. En dat terwijl ze in (heuvelachtig) Hollywood normaliter toch liever de auto pakken.

Specifiek rijdt de bekende garde tegenwoordig allemaal op de SUPER73-ZX, en die maakt ook in Nederland heel wat los. Onder andere Yolanthe Cabau is er al op gespot, zo'n robuuste e-bike waar je mee gezien wilt worden.

Inspiratie is de vintage motorfiets, en dat zie je. Maar de fiets is wel hartstikke licht en (wel zo fijn voor de Nederlandse markt) geschikt voor langere mensen.

Je koopt zo'n fiets voor een best betaalbare 2.500 euro, maar voor dat geld heb je dus wel iets wat er vrij uniek uitziet én is goedgekeurd door iedereen van de Smiths (Will en Jada in dit geval) en toute Instagram-minnend bekend Nederland.

Het overwegen waard, als je wel aan de e-bike wilt, maar niet met de massa mee.

Beeld: SUPER73

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in