Fashionista's vieren kerst met palmbomen en baobabs.

Voor wie haute wil dineren deze feestdagen heeft Dior Maison een kerstcollectie samengesteld die volledig vrij is van dennentakken, rode bessen en andere zaken die naar een traditionele kerst verwijzen. Wat best slim is, want met deze spullen kun je in 2020 ook prachtig Pasen vieren of een zomers diner al fresco geven.

Het Afrikaans embleem en symbool van eeuwigheid, de baobab, de majestueuze levensboom, staat centraal in het ontwerp en de styling leunt stevig op blauw en goud...

Article continues after the ad

...en heeft veel exotische elementen, geheel in de Victoriaans 2.0 stijl die nu zo trending is. 

Het goud en groen maken het feestelijk en fris en je ziet zo dat het in het voorjaar met bijvoorbeeld roze of rood weer heel anders gestyled kan worden. Goedkoop zijn de borden niet: vanaf 150 euro per stuk. 

Maar dat lijkt een koopje in vergelijking met deze kaars van 15x15 cm die je voor 690 euro kunt opstoken. 

'De nieuwe door Cordelia de Castellane bedachte Xmas-collectie van Dior Maison is een herinterpretatie van de artistieke en ambachtelijke rijkdom van de prints uit de Cruise 2020-show, ontworpen door Maria Grazia Chiuri, en brengt een eerbetoon aan de schoonheid en verscheidenheid van culturen,' aldus Dior.

Foto's (c) Dior Maison 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in