Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze studentenflat kost 20,5 miljoen euro

Het appartement was ooit van Onassis. Voor wie de afgelopen dagen een kind heeft afgeleverd op een studentenkamer en al blij was dat ie een plekje heeft, het kan ook ánders. Als je een Saoedische miljonair bent, dan: een luxe appartement aan 47 Grosvenor Square in Mayfair, Londen, is door een onb...

Deze studentenflat kost 20,5 miljoen euro

Het appartement was ooit van Onassis.

Voor wie de afgelopen dagen een kind heeft afgeleverd op een studentenkamer en al blij was dat ie een plekje heeft, het kan ook ánders.

Als je een Saoedische miljonair bent, dan: een luxe appartement aan 47 Grosvenor Square in Mayfair, Londen, is door een onbekende rijke vader gekocht als studentenwoning voor zijn dochter.

Om je een idee te geven even een luchtfoto: het 'flatje' beslaat een hele verdieping.

Makelaar Peter Wetherell houdt de naam van de koper geheim, maar laat weten dat het een snelle actie was: binnen 24 uur was alles rond.

Dus, waar kan de jonge leergierige op rekenen? Ze kan ronddansen in 465 vierkante meter en beschikt over een groot balkon en een terras op het zuiden en een eetkamer waar je een bal in kunt geven.

Vijf slaapkamers waarvan vier met badkamer en suite, dus meer dan genoeg ruimte voor logeerpartijen.

Verder drie aan elkaar geschakelde zitkamers aan de kant van het plein, indrukwekkende hal, keuken...

... bibliotheek, bar, gastentoilet, waskamer en een inloop-voorraadkamer.

De grootste slaapkamer is een compleet appartement in het appartement, met His 'n Her inloopkasten.

Het huis was ooit van Artemis Onassis, de zus van Aristotle, die er zelf ook vaak verbleef (n het midden Maria Callas) dus nog legendarische voorgangers ook. The rich really are different. 

Foto's (c) Wetherell

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in