Het wordt weer tijd voor een cocktail watch, toch?

Nu de maatschappij weer langzaam opengaat, staat ook de wereld van de Haute Joaillerie te trappelen om haar ontwerpen te slijten.

Wat opvalt is het kleurgebruik: naast heldere diamanten is men enthousiast aan het experimenteren met andere edelstenen, voor een vrolijke look die bij deze we-ademen-voorzichtig-uit-tijd past.  

Dior Grand Bal Parure Tropicale

Article continues after the ad

Goud, diamanten granaten, saffieren, robijnen – welcome to the jungle, darling!

Sweet Alhambra

Beeldje van Van Cleef & Arpels: diamanten en lapis lazuli in goud met een bandje van wit alligatorleer dat prachtig zal staan op een gebruinde huid.

Nour By Jahan

De Pure Passion is een armband met een klokje erin, en héél veel robijnen.

 

Tulle Enamel Forget-me-not

Je zult maar zo'n vergeet-me-nietje van Buccellati op je kaptafel hebben liggen: wit goud, email en diamanten in een armbandmodel.

Faubourg Polka

Hou je het liever cool in louter diamant, dan kun je terecht bij Hermès: horloge in wit goud met diamanten die lukraak gezet lijken te zijn (lees: de polka lijken te dansen), voor een casual look.

Limelight Gala Precious Rainbow

Piaget met Pride-vibes: roze goud met groene tsvaroriet en gekleurde saffieren.

Serpenti Misteriosi Cleopatra

Het is even zoeken naar het pavé klokje in deze cuff van Bvlgari, maar het zit onder het roze vlak van rubelliet. Roze goud met diamanten, citrien, amethist, aquamarijn, toermalijn, tanzaniet en peridot.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in