Iets voor op je verlanglijstje?

Pasquale Bruni wordt beschouwd als één van de grootste ontwerpers of 'fine jewellery' in de wereld. Zijn onnavolgbare smaak had grote invloed hoe sieraden worden gedragen: minder plechtig, meer voor het plezier van de draagster.

Tegenwoordig is zijn dochter Eugenia Bruni de creative director van het label en zijn zoon Daniele Bruni de grote 'edelstenenkenner'. De stenen zijn verwerkt in de Petit Joli en Ton Joli Green collecties, bloemen in de kleuren van de lucht, de ruimte en de aarde.  

Article continues after the ad

Niet te zoet, wel heel trendy: gekleurde edelstenen zijn momenteel mateloos populair. De collecties zijn online beschikbaar in 5 verschillende stenen, om je moeder mee in de bloemetjes te zetten óf voor op je eigen verlanglijstje voor Moederdag.  

Foto's © Pasquale Bruni / Alessio Albi, model: Anastasiia Koval, stylist Valeria Marchetti, locatie: Hotel Principe di Savoia Milan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in