Kost je wél 25 miljoen...

Mooi wonen op z'n Hollywoodst heeft zo zijn prijskaartje. Weten ook actrice Michelle Pfeiffer en haar man David E. Kelley (de maker van onder andere Big Little Lies). Zij vragen een zalige 25 miljoen voor hun stulpje in de celebrity-enclave Pacific Palisades.

Het powerkoppel woonde maar heel kort in het optrekje, maar stijltechnisch mankeert er helemaal niets aan. Ja, de achtertuin is voor Hollywoodbegrippen klein (een slordige 1500 vierkante meter), maar er zit wél een terras, een prachtig zwembad en een kunststudio in, dus kniesoor.

Article continues after the ad

Voor het prijskaartje krijgt de lucky buyer uitzicht op de Riviera Country Club, zeven slaapkamers, tien badkamers en een enorme kelder met eigen bioscoopzaal. En het huis is nog een architectonisch hoogstandje ook, van Steve Giannetti die 'oude charme met moderne gemakken vervlecht'. Ah.

Enorme eetkamer? Check. Fijne keuken? Check, check. Slaapkamer met open haard? Jawel hoor. O, en de master bedroom heeft ook niet één maar twee eigen badkamers, eentje voor haar, eentje voor hem. Je moet wel aan tien badkamers komen, met zeven slaapkamers.

Ben je nog niet overtuigd of het waar voor je geld is, dan is er ook nog een wijnkelder en een 'proeverijenkamer' (voor al die wijn). Wij zouden er wel aan kunnen wennen.

Waarom Michelle en David weggaan? Ach, ze hebben nog meer huizen in dezelfde wijk, dus wellicht werd het allemaal nét een beetje teveel van het goede. Dat is nog eens leven.

Beeld: Realtor.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in