Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Porsche zet sterrenchefs in de showroom

Zó luxe was de afhaal nog nooit! De inventiviteit van ondernemers om de moed erin te houden tijdens all things corona kent geen grenzen. Zo heeft Porsche de banden, euh, handen ineengeslagen met een stel sterrenchefs. Fans van het automerk kunnen via de Porsche24 app take-away maaltijden bestelle...

Porsche zet sterrenchefs in de showroom

Zó luxe was de afhaal nog nooit!

De inventiviteit van ondernemers om de moed erin te houden tijdens all things corona kent geen grenzen. Zo heeft Porsche de banden, euh, handen ineengeslagen met een stel sterrenchefs. Fans van het automerk kunnen via de Porsche24 app take-away maaltijden bestellen.

Die haal je dan niet op bij het restaurant, maar in het gekozen timeslot in de showroom in Eindhoven en Maastricht, waar de chef van dienst aanwezig is en het hoogstpersoonlijk aan je overhandigt, waarna je thuis zelf je sterrendiner kunt bereiden. Deze partijen doen mee:  

Porsche Centrum Eindhoven Takeaway:

Vrijdag 6 november: Soenil Bahadoer – Lindehof**, Nuenen

Zaterdag 7 november: Dick Middelweerd – Treeswijkhoeve**, Waalre

Vrijdag 13 november: Adrian Zarzo – Zarzo*, Eindhoven

Zaterdag 14 november: Sergio Herman - takeaway vanuit Le Pristine, Antwerpen (BE) – ook bekend van o.a. Pure C**, AIRrepublic*  en Blueness in Cadzand-Bad (NL) en The Jane** in Antwerpen (BE)

Vrijdag 20 november: Edwin Kats – Noble*, Den Bosch

Zaterdag 21 november: Wouter van Laarhoven – Alma, Oisterwijk

Porsche Maastricht Takeway:  

Vrijdag 6 november: Hans van Wolde - Brut172, Reijmerstok

Zaterdag 7 november Sergio Herman - takeaway vanuit Le Pristine, Antwerpen (BE) – ook bekend van o.a. Pure C**, AIRrepublic*  en Blueness in Cadzand-Bad (NL) en The Jane** in Antwerpen (BE)

Vrijdag 13 november: Koen Verjans - Innesto*, Houthalen

Zaterdag 14 november: Alex Clevers - Vivendum*, Dilsen

Vrijdag 20 november: Robin van de Bunt - De Leuf*, Voerendaal

Zaterdag 21 november: Viki Geunes - Zilte**, Antwerpen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in