© The Secret Garden Amsterdam
© The Secret Garden Amsterdam

Voor als je je even in een urban jungle wilt wanen.

Tuurlijk, de menukaart en de keuken tellen het zwaarst als je uit eten gaat. Maar soms weegt ook het decor mee. Wil je eten in tropische sferen, dan tippen we deze adressen!

Utrecht: Karibu Café

Vega, vegan, glutenvrij, alles vers gemaakt voor brunch en diner en de kaart is origineel van kimchi pannenkoekjes tot Koreaans geroosterde bloemkool. Plus: een prachtig ingericht restaurant vol met planten!

Enschede: Het Paradijs

In Het Paradijs worden uitsluitend veganistische gerechten geserveerd, zoals rendang van jackfruit, bao buns met teriyaki-paddenstoelenvulling, vegan shepherd's pie en vegan brownies en crème brulee. De kaart is klein, om bewust in te kunnen kopen en verspilling tegen te gaan. En meer jungle dan dit wordt het niet!

Article continues after the ad

Amsterdam: Secret Garden

Voor Haute Jungle kun je terecht in The Secret Garden, groene weelde in tropische sferen. Het menu van Secret Garden is samengesteld vanuit de Nikkei Cuisine. Deze fusion stijl combineert de delicate en elegante smaken van de Japanse keuken met die van de Peruviaanse keuken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in