En Katherine Kelly Lang speelt nog altijd Brooke Logan.

Liefhebbers van The Bold and the Beautiful hebben het de afgelopen tijd moeten doen met 'flashback afleveringen' op RTL8 en Videoland.

Article continues after the ad

Maar er is goed nieuw, want er staan nieuwe afleveringen over de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations klaar, vanaf vandaag op Videoland en vanaf morgen op RTL8.

De serie wordt sinds 16 juni weer opgenomen in Los Angeles, waar nu strenge regels zijn omtrent het draaien van films en series. Daarom worden cast & crew regelmatig getest op corona. De acteurs maken daarnaast minder lange dagen en er mogen minder mensen tegelijk op de set aanwezig zijn.

Omdat er soms te veel mensen in een scène zaten, zijn sommige scripts aangepast. Op de set loopt iedereen met een mondkapje, alleen bij de opnames mag het even af en intieme scènes worden even bijna niet meer geschoten. Het kan dus zijn dat de nieuwe afleveringen een net even andere look en feel hebben dan je misschien gewend bent.

Katherine Kelly Lang (Brooke Logan), die vanaf de eerste uitzending in 1987 meespeelt en een waar soapmonument is, kan bijna niet geloven dat ze al 33 jaar in de serie speelt. "Het is zo snel voorbij gegaan", zegt ze. "En ik heb in die periode in het echte leven ook van alles meegemaakt. Ik kreeg kinderen, ben getrouwd, ik ben met de rol meegegroeid al is mijn leven een stuk tammer als dat van Brooke. Maar het blijft onwerkelijk dat zoveel mensen wereldwijd er zoveel plezier aan beleven. "

Leukste verandering in die 33 jaar? "Dankzij social media direct contact met fans kunnen hebben, dát vind ik geweldig."

Hou voor het laatste nieuws de Nederlandse Bold-pagina in de gaten!