Een geheimzinnige nieuwe dansfilm met Mrs. Dirty Dancing herself.

Wie houdt er niet van het liefdesverhaal van Baby en Johnny? Sinds Dirty Dancing in 1987 onze harten veroverde, is er al eens een jong en fris vervolg gemaakt mét rolletje voor Patrick Swayze, maar van Frances 'Baby' Houseman vernamen we nooit meer iets sinds haar I carried a watermelon-dagen.


Maar daar kan in de komende jaren zomaar eens verandering in komen. Het zoemt op internet over een nieuwe dansfilm, gemaakt door Jennifer Grey, die ook een grote rol gaat spelen.


Over de film is nog niet veel bekend, behalve dat-ie zich in de 90's zal afspelen en dat-ie gemaakt wordt door studio Lionsgate, niet geheel ontoevallig de studio met de rechten voor de eerste Dirty Dancing

Article continues after the ad


Niemand wil nog onthullen of het inderdaad een vervolg op Dirty Dancing wordt, maar toen filmvakblad Deadline berichtte over de film en de geruchten dat die zou draaien om Baby, werd dat nieuws wél door Lionsgate zelf én het officiële Dirty Dancing twitteraccount geretweet. Conclusie: we hebben goede hoop! Immers:

Wanneer de film er moet komen is, door de filmstop tijdens de pandemie, nog niet bekend.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in