Denk je eens in: jouw gezicht onder deze kroon!
Denk je eens in: jouw gezicht onder deze kroon!

Wordt het Marie Antoinette of toch de jonge Queen?

Mocht je een waanzinnige surprise zoeken voor iemand die dol is op royalty of zich zichzelf als een ware Majesteit gedraagt, overweeg dan een portret van Make Me Royal. Hier maken ze digitale nieuwe portretten van bekende koningen en koninginnen, koningsparen, koninklijke families en – wild card voor de liefhebber – Peaky Blinders personages.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Make Me Royal 👑 (@makemeroyalnl) op

Je kiest eerst de koning of koning van je keuze, die bij je smaak en postuur past. Dan upload je een paar foto's, waarbij je probeert net zo te zitten of staan als de koningin van je keuze. Is het voor een ander, dan moet je even een list verzinnen om de juiste foto's te kunnen nemen. Liefst in natuurlijk daglicht, geen filter, scherp en om het écht geloofwaardig te maken, zetten brildragers even hun bril af (of niet natuurlijk, wat je maar wilt). Je foto's worden digitaal in het voorbeeldschilderij gezet, je krijgt een voorbeeld te zien en als die naar je zin is, ontvang je 'm een paar dagen later thuis.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door My Majestic Pet- Pet Portraits (@mymajesticpet) op

Tip voor huisdierbezitters: het werkt ook met je harige kind.

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in