Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aanrader: de ontdekking van het heden

Prachttentoonstelling in het Singer Laren. Picasso, Dalí, Mondriaan, Klee, Miró, Léger, Daniëls – kunstwerken uit een vrijwel onbekende particuliere kunstverzameling zijn momenteel te zien in Het Singer Laren. De tentoonstelling met de titel De ontdekking van het heden toont topwerken uit de mode...

Aanrader: de ontdekking van het heden

Prachttentoonstelling in het Singer Laren.

Picasso, Dalí, Mondriaan, Klee, Miró, Léger, Daniëls – kunstwerken uit een vrijwel onbekende particuliere kunstverzameling zijn momenteel te zien in Het Singer Laren.

De tentoonstelling met de titel De ontdekking van het heden toont topwerken uit de moderne en hedendaagse kunst en omvat een honderdtal werken waarin vrijwel alle grote Europese kunststromingen uit de twintigste en eenentwintigste eeuw vertegenwoordigd zijn.

Een museaal geheel van werken en kunstenaars met klinkende namen als Pablo Picasso, Amadeo Modigliani, Constantin Brancusi, Jean Arp, Piet Mondriaan, Joan Miro, Pablo Picasso, Giorgio Morandi, Robert Delaunay en René Daniëls.

De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Het Noordbrabants Museum en zal aansluitend vanuit een andere invalshoek te zien zijn in ’s-Hertogenbosch.

Nog te zien tot 28 november 2012, vooraf tickets en een tijdslot reserveren en mocht je in de gelegenheid zijn dan gaat het geheel met een instaprondleiding net wat meer voor je leven.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in