Vorige week draaide het om de belangrijke designbeurs out there, namelijk: Salone del Mobile 2019 - die ieder jaar plaatsvindt in Italië. En Gucci zou Gucci niet zijn als ze daar niet weer met iets briljante op de proppen kwamen. Het modehuis openende een heuse pop-upstore in Milaan met een nieuwe interieurlijn. Gucci: the gift that keeps on giving.

Gucci heeft een pop-upstore geopend in hartje Milaan. Verdeeld over twee verdiepingen vind je er de mooiste accessoires voor in huis. Gucci opende de tijdelijke winkel ter ere van de jaarlijkse designbeurs Salone del Mobile 2019. 

Interieurcollectie Décor 2019 

De nieuwe interieurlijn van Gucci weerspiegelt de eclectische, romantische stijl van het modehuis inclusief - jawel - prints, uitgesproken kleuren en veel verwijzingen naar flora en fauna. Verwacht porseleinen servies, kleden met franjes, geborduurde fluwelen kussens in de vorm van dieren en schelpvormige fauteuils geïnspireerd op het Hollywood uit de jaren 50. Kortom: interieur waar je hebberigmakend van wordt! 

Article continues after the ad

De complete collectie is ontworpen door Gucci's creative director Alessandro Michele en gemaakt in Italië. 

De pop-upstore van Gucci is geopend tot eind juni 2019 en is te vinden aan de Via Santo Spirito 19 in Milaan. De Gucci Décor 2019 collectie is ook te koop in geselecteerde Gucci-winkels en online.

Gucci-app

En dat is nog niet alles, Gucci viert de nieuwe collectie óók met een nieuwe augmented reality-app, die je de kans geeft om te zien hoe items uit Gucci's interieurlijn er in je eigen huis uitzien. Han-dig!

Ook kun je met de Gucci-app zestien historische locaties in Milaan ontdekken, waaronder Richard Ginori, Piazza Duomo en Piazza Affari, waar Gucci Décor-producten virtueel worden weergeven op het scherm samen met een verhaal over het interieuritem. 

Dus: eigenlijk hoef je niet eens naar Milaan... 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Gucci