De Sint is weer vertrokken naar Spanje, dus alles staat nu in het teken van de aankomende kerst. En dus schieten de aandoenlijke reclames als paddestoelen uit de grond. 

Zo komen we alvast helemaal in de stemming. 

Article continues after the ad

1. John Lewis

Elk jaar weet de reclame van John Lewis ons te raken. Ook dit jaar bezorgt de commercial weer vochtige ogen. De nieuwe kerstcommercial speelt zich eind jaren tachtig af en draait volledig om zanger Elton John. We zien hem als kleine jongen achter de piano en veel hoogtepunten uit de carrière van de zanger komen voorbij.

2. Sainsbury’s

Ook de Britse supermarktketen Sainsbury’s heeft goed z'n best gedaan dit jaar. In de reclame 'Big Night' genaamd, geeft een meisje van acht een prachtig lief optreden. Dat doet ze samen met 59 andere kinderen. Leuk weetje: de échte ouders van deze kinderen zaten in het publiek en zijn bewust weggehouden van de casting en repetities tot aan de dag van opname. De reacties die je ziet zijn dus echt.

3. Plus supermarkt

Ook de Plus heeft een ontroerende kerstcommercial gemaakt. Een gezin viert kerst zonder oma. Maar die is er toch een beetje bij omdat ze haar dochter in gedachten helpt in de keuken.

4. Albert Heijn

December een feestmaand dus wordt er flink uitgepakt door de Albert Heijn. De supermarkt laat zien dat het groter is dan alleen kerst. Het is feest voor iedereen. 

5. Boots 

Een lieve commercial over de band tussen moeder en dochter. Ze kunnen elkaar soms wel achter het behang plakken, maar zijn ook dol op elkaar. 

Bron: Christmaholic  Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in