Maak kennis met het nieuwe en moderne cosmeceutical DÉCAAR. De focus van het merk ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen dan anderen en anderen te accepteren voor wie ze zijn.

DÉCAAR Oxygen Gel
De gel geeft energie aan de huid en zorgt voor intensieve hydratatie met een gezonde en stralende huid als resultaat.

Article continues after the ad

Het beschermt en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen. Tekenen van huidveroudering worden effectief verminderd. De Oxygen Gel ruikt heerlijk, voelt fantastisch zacht aan op de huid en wordt snel opgenomen.

DÉCAAR Oxygen Cream 24h 
Na de Oxygen Gel, breng je de Oxygen Cream 24h Cream aan, voor langdurige hydratatie. Je huid voelt zacht aan, straalt en ziet er gezond uit. De crème verbetert en herstelt de vochtbalans en zorgt voor intensieve cellulaire revitalisatie. De crème is te gebruiken als dag- en nachtcrème.

Voor meer informatie: DÉCAAR.

Winactie
Nouveau mag 3 x een pakket weggeven met de Oxygen Gel en de Oxygen Cream. Wil jij kans maken op een van de pakketten vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in