Een lijntje hier en daar, daar kun je vanaf je veertigste niet meer omheen. Begint een fronslijn of neuslippenplooi echter al meer te verdiepen kun je nu, gewoon zelf, voor een effectieve aanpak gaan – zonder een cosmetisch arts te bezoeken.

De kracht van een serum
Start vandaag nog met een kwalitatief serum onder je dag- en nachtverzorging, want dat is één van de meest waardevolle extra’s die je een veertigplus huid kunt geven. Zo’n sterk geconcentreerde emulsie bevat namelijk veel krachtigere blends van effectieve extracten dan crèmes, om werkelijk een huid-verbeterend resultaat te geven. Zo raken beautykenners momenteel niet uitgepraat over het nieuwe serum van Sisley dat op basis van unieke natuurlijke ingrediënten alle soorten rimpels aanpakt; zelfs expressielijnen die door onderhuidse spiersamentrekkingen ontstaan, zoals voorhoofdslijnen en de frons.

Collageenboost
De wetenschappers van het Franse cosmeticahuis hebben jarenlang research gedaan naar de oorzaak van een dalende collageenaanmaak in combinatie met lifestyle factoren. In vakjargon ook wel ‘epigenitica’ genoemd. Denk aan voeding maar ook stress, slaaptekort, je leefomgeving en zo meer. Nu blijkt er een gen te zijn dat de collageenproductie codeert; bij een jonge huid gebeurt dit nog optimaal, maar naarmate je ouder wordt, wordt dit gen als het ware in slaap gesust waardoor er rimpels ontstaan. En dat is precies de focus van het innovatieve serum Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Sérum Concentré Anti-Rides.
 
Totaalaanpak
Dit anti-rimpel serum schudt het gen weer wakker om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren en een diepgaande regeneratie te bereiken. Te danken aan een extract van Cacao Porcelana, zeer rijk aan polyfenolen, maar ook soja-peptiden, gistextract en blauwe agave. Dat zie je al snel terug in de spiegel aan een gladdere, frissere en meer stralende huid met ontspannen gelaatstrekken. Door de collageensynthese te stimuleren worden alle soorten rimpels van binnenuit als het ware ‘opgevuld’ waardoor ze dag na dag zachter en minder aanwezig zijn.

Meer informatie: Sisley Paris